Főoldal | A Mobil márka

A Mobil márka

 

Mobil

A Mobil márkanév mindig a teljesítmény, innováció és a tapasztalat szinonimája volt. A Mobil néven forgalmazott termékek kivívták a vásárlók megbecsülését és elismerését. A Mobil kenőanyagok használatával olyan magas szintű technológiai hátteret és termékskálát tudhat magáénak, amit vevők és gépgyártók tucatjai is elismeréssel emlegetnek világszerte.

Mobil 1

A világ elsőszámú motorolaja, „Number 1” teljesítménnyel. A Mobil 1 márkanév teljes motorolaj portfoliót ölel át, mely termékek motorok millióit védik a kopástól és ugyanannyi vezetőt kímélnek meg a bosszúságoktól, melyet a kopás és súrlódás okozhatnak. Egyedi formulájának köszönhetően a Mobil 1 termékcsalád a világ minden gépgyártójának megfelelő termékeket tartalmaz. Kiemelkedő védelmet biztosít a gépjárművek motorjainak kopás, és lerakódások ellen a legextrémebb üzemeltetési körülmények között is.

 

Mobil Super

A Mobil Super a legújabb generációs technológián alapuló terméksorozat, mely a legfrissebb fejlesztésű motorolajokat foglalja magába. A Mobil Super család termékei a legkorszerűbb motorok által támasztott követelményeket messzemenően túlteljesítik, ezáltal biztosítják a megbízható és költségkímélő, problémamentes üzemeltetést a legmostohább üzemeltetési körülmények között is.

 

 

Mobil Delvac

A Mobil Delvac termékcsalád már 80 éve egyet jelent a minőségi haszongépjármű kenőanyagokkal. Nem csoda, hogy a világ öt legnagyobb haszongépjármű gyártója is a Mobil Delvac termékek mellett tette le a voksát. Ennek köszönhetően a Mobil Delvac az egyik legsikeresebb haszongépjármű kenőanyag-család a világon.
 

A Mobil Delvac az ExxonMobil elhatározásának megfelelően a kenőanyag-gyártási technológia csúcsát képviseli a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően. Az egyik legjobb termék, ami a piacon elérhető.

Bővebb információért keresse weboldalunkat: www.mobil.co.uk

 

Mobil SHC

A Mobil volt az első kenőanyaggyártó cég, amelyik kifejezetten ipari kenőanyagokat fejlesztett már több, mint 100 évvel ezelőtt. Ez a tudás, ami az elmúlt évszázadban gyűlt össze vezetett ahhoz, hogy a legmodernebb adalék és alapanyag technológiákkal előállított ipari kenőanyag portfolióval rukkoljon elő. Ez a termékcsalád a Mobil SHC, melynek tagjai teljesen szintetikus termékek, amik a tökéletes hő- és viszkozitási stabilitást, kiemelkedő kopásvédelmet biztosítanak.
Bővebb információért keresse weboldalunkat: www.mobilindustrial.com