Főoldal | Adatvédelem

Adatvédelem

Ahhoz, hogy megválaszoljuk kérdéseiket, és ezeket biztonságosan kezeljük a www.lubexpert.hu honlap (továbbiakban Honlap) használatákor, szükség lehet személyes információk megadására, úgymint név, email cím és telefon szám. Ezen információkat kizárólag a Lubexpert Hungária Kft. használhatja, a felhasználónak küldött külöféle speciális ajánlatok, hirdetmények, stb. céljából.

A Lubexpert Hungária Kft. vállalja a Honlap látogatóinak adatvédelmét. Egyetlen személyes információt sem adható ki harmadik fél részére, kivéve azon külső partnereit a Lubexpert Hungária Kft-nek, amelyek a Honlap kifogástalan működését biztosítják.

A Honlap alkalmazhat olyan technológiát, ami lehetővé teszi bizonyos műszaki információk megszerzését az Ön IP címéről, a használt operációs rendszerről, a kereső típusáról és információt a Honlapunk látogatásának gyakoriságáról. Minden ilyen és ehhez hasonló, a Lubexpert Hungária Kft. által, a Honlapon összegyűjtött információ, a Honlap és a Lubexpert Hungária Kft. által nyújtott szolgáltatások fejlesztését egyaránt segíti.