Főoldal | Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Feltételek, Adatvédelmi nyilatkozat

A Lubexpert Hungária Kft. adatvédelmi és adatkezelési elvei, politikája a hatályos magyar jogszabályokon alapul, különös tekintettel az 1992. évi LXIII. törvényre a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, illetve az 1998. évi VI. törvényre az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. Ezen szabályokat a Lubexpert Hungária Kft. magára nézve kötelező erejűnek ismeri el.


Tájékoztatjuk továbbá, hogy a regisztrációs űrlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatait üzleti kapcsolattartás és marketing (postai DM levél, elektronikus hírlevél, SMS, stb.) céljából tároljuk, felhasználjuk.

A Lubexpert Hungária Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy adatait kizárólag a fent meghatározott célból tárolja, használja és harmadik személyeknek nem adja ki, valamint az adatkezelési cél megszűnését követően a tárolt adatokat a Lubexpert Hungária Kft. megsemmisíti.

Ön jogosult arra, hogy személyes adatait frissítse, módosítsa, illetve kérje adatai törlését, melyhez a technikai lehetőséget a Lubexpert Hungária Kft. a honlapon található iránymutatás szerint biztosítja.

Ön a honlap használatával elfogadja, hogy automatikusan generálódó információkat is szolgáltasson (látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram), ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. Az adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük.

A Lubexpert Hungária Kft. honlapját látogatók, szolgáltatást igénybe vevők elfogadják az alábbiakat:

  • a honlap bármely célú látogatását, használatát mindenki saját belátása alapján, saját felelősségére teszi,
  • a honlap látogatásával, használatával kapcsolatba hozható bármely hibáért, hátrányért, kárért a Lubexpert Hungária Kft.-t, illetve a honlap készítőit, az üzemeltetésben résztvevő feleket semmilyen felelősség nem terheli,
  • a Lubexpert Hungária Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül bármely módszerrel megváltoztassa, egyes, vagy összes szolgáltatását megszüntesse,
  • a honlap más honlaphoz is kapcsolódhat, melyek tartalmáért, eljárásmódjáért a Lubexpert Hungária Kft. mindennemű felelősségét kizárja.

Ön a honlap használatával, egyes személyes adatainak megadásával önkéntesen hozzájárul az itt, valamint az egyes adatmegadásokhoz kapcsolódóan előzetesen adott tájékoztatás szerinti adatkezelésekhez.