Főoldal | InfoBox | Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

Mi a Lubexpert-nél tudjuk, hogy azok a vállalatok sikeresek, akik üzleti céljaikat és hosszú távú fenntarthatósági céljaikat össze tudják hangolni. A gazdasági növekedés, a társadalmi fejlődés és a környezetvédelem egyensúlyba hozása a kulcsa, hogy felelősségteljes részei legyünk annak a közösségnek, amelyben működünk.

A Lubexpert Hungária célja, hogy választ adjon a fenntarthatóság kihívására azzal, hogy korszerű Mobil kenőanyagokat forgalmaz és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt.  Amellett, hogy megfelelnek a legmagasabb teljesítménykövetelményeknek, a Mobil szintetikus közlekedési kenőanyagai segítenek javítani az üzemanyagfelhasználás hatékonyságát az ásványi olajokhoz képest.  

Kérjük, mindig nézze meg a megfelelő Mobil szintetikus kenőanyag terméklapját.

A Mobil márkájú szintetikus kenőanyagok tovább használhatók, mint ásványi megfelelőik, és meghosszabbítják vásárlóink berendezéseinek élettartamát, csökkentve ezáltal a berendezésekre fordított kiadásokat és a használt kenőanyag mennyiségét.

 

Termékbiztonság

Az ExxonMobil Lubricants and Specialities (L&S) felismeri, hogy a termékbiztonság és vásárlói elégedettsége elsődleges fontosságú a sikerhez. Abszolút elkötelezettsége a termékbiztonság iránt azt jelenti, hogy megelőző jelleggel ügyel a következő területekre a teljes Mobil termékvonal esetében: 

·         A Mobil termékek állandósága, minősége és teljesítménye

·         A Mobil termékek képviselete a piacon,

·         A Mobil termékek megfelelése a piaci szabályoknak.

Mint a Mobil kenőanyagok hivatalos forgalmazója, a Lubexpert Hungária Kft. elfogadja az ExxonMobil L&S’ termékbiztonságra vonatkozó szabályait, beleértve az ExxonMobil disztribútorokra vonatkozó szabályait (DPIM) is, mivel ezek a megalapozott szabályok biztosítják a termékek biztoságát valamennyi művelet során. 

Biztonság

A Lubexpert Hungária Kft. elkötelezett az iránt, hogy tevékenységét az alkalmazottak, a műveletekben részt vevők, a vásárlók és a nagyközönség biztonsága, egészsége figyelembe vételével végzi. Nagy hangsúlyt fektetünk  a biztonsági, egészségvédelmi és környezetvédelmi szabályok (SSH&E) betartására a munkahelyen.

Az ExxonMobil termékbiztonsági és gondozási információkkal látja el a szállításban, felhasználásban és ártalmatlanításban részt vevőket. Az Interneten elérhető Biztonsági adatlapok (MSDS) tartalmazzák a megfelelő felhasználással, a lehetséges egészségi és környezeti hatásokkal, a személyvédelemmel és kitettséggel, valamint az elsősegélynyújtással és az ártalmatlanítással kapcsolatos információkat. A felhasználóknak ezt az adatlapot feltétlenül át kell nézniük, a Mobil kenőanyagokra vonatkozó legfrissebb biztonsági információkért.

Az ExxonMobil terméklapokat (PDS) is biztosít, melyek tartalmazzák valamennyi Mobil kenőanyagra vonatkozó elérhető információt.