Főoldal | Ipari kenőanyagok | Mobil SHC szintetikus kenőanyagok

Mobil SHC szintetikus kenőanyagok

A szintetikus kenőanyagok előnyei

Mobil SHC ipari kenőanyagok – jobb teljesítmény a gépnek, jobb eredmény a cégnek.

Védje gépét nagyobb termelékenységgel párosítva.

Ahogyan a gépek, úgy az általuk igényelt kenőanyagok is egyre összetettebbek, egyre bonyolultabbak lesznek. A Mobil SHC sorozat kenőanyagai a hagyományos ásványi kenőanyagoknál jobb teljesítményt nyújtanak normál és extra igénybevételek esetén is. Egy termelőüzemben a gépek védelme az egyik legfontosabb feladat, hiszen a munka nagy részét csak ezekkel a nagy értékű eszközökkel lehet elvégezni. A Mobil SHC sorozat a tudományosan fejlesztett szintetikus ipari kenőanyagok prémium kategóriája, segít a gépek védelmében, megnöveli a kenőanyag élettartamot miközben problémamentes üzemeltetést biztosít. Megfelelő olajvizsgálatokkal párosítva a Mobil SHC sorozat a hagyományos termékekhez képest akár 8-szoros élettartamot is biztosíthat, ezzel csökkentve a karbantartás költségeit, növelve a termelékenységet és jövedelmezőséget.

A Mobil márka előnye: „az olajozott termelékenység”. Erős igénybevételek, extrém hőmérsékletek, nagy terhelés és nyomás, nedvesség, időszakos kenőanyaghiány, szennyeződések – ezek mind - mind jelentősen csökkenthetik a gépek élettartamát. A Mobil SHC sorozat használatával függetlenül attól, hogy hajtóművekről, kompresszorokról vagy csapágyakról beszélünk, a káros hatások jelentősen csökkenthetők vagy kiküszöbölhetők.

  • Megnövelt olajélettartam — A Mobil SHC akár 8-szor jobban terhelhető, mint a hagyományos kenőanyagok, kimagasló hő- és oxidációs stabilitást biztosítva nagy terhelések esetén is. Megnöveli az olajcsere ciklus hosszát, csökkenti a fáradtolaj elszállítás költségeit és a környezetszennyezést, minimalizálja az állásidőt.
  • Megnövelt gép élettartam — A Mobil SHC védi cégének legnagyobb befektetéseit, a gépeket a korróziótól és a kopástól. A kimagasló hőstabilitás és kopásgátló tulajdonságok védik a gépeket és azok alkatrészeit a kenési  elégtelenségből történő meghibásodásoktól is.
  • Csökkenő energia felhasználás — A Mobil SHC akár 8%-kai is csökkentheti az energiafelhasználást a hagyományos ásványi hajtóműolajokhoz képest. Ez segít kordában tartani a felhasznált energia költségeit és növelni az előállított termék versenyképességét.
  • Nagyobb termelékenység, jobb jövedelmezőség — A Mobil SHC sorozattal nemcsak a karbantartás költségeit csökkentheti, hanem növelheti a termelékenységet, melynek eredményeképpen a cég jövedelmezősége is jelentősen javul.

Az energiatermeléstől az általános ipari felhasználásokig, erdészeti gépekben, cement és acélipari készülékekben, a Mobil SHC sorozat megfelelő tagjai kiemelkedő eredményeket és problémamentes üzemelést biztosítanak mindenki számára.

Csökkenti a költségeket és növeli a hatékonyságot!
Tudja meg szakértőnktől, hogyan. Lépjen velünk kapcsolatba!