Főoldal | Rólunk

Rólunk

Kik vagyunk?


A Lubexpert Hungária Kft. az ExxonMobil Lubricants & Specialties üzletágának magyarországi  importőre és a Mobil kenőanyagok kizárólagos hivatalos magyarországi forgalmazója, termékeink közvetlenül a gyártótól kerülnek beszerzésre.

Cégünk fiatalos, dinamikus, felelősségteljes és etikus szemlélettel lép be a magyar piacra. Küldetésünk, hogy partnereink számára az igényeiknek legjobban megfelelő, minőségi kenőanyagokat biztosítsunk versenyképes áron és kiemelkedő, átfogó szolgáltatási színvonalon kezdve a gyors, megbízható kiszállítástól egészen a kenéstechnikai tanácsadásig.

Stratégiai kapcsolatunk az ExxonMobil-lal további garancia az általunk forgalmazott termékek minőségére és ügyfeleinkhez való hozzáállásunkra.

Miért a Lubexpert Hungária?

A Lubexpert Hungária Kft., mint hivatalos Mobil kenőanyag forgalmazó a minőség garanciáját képviseli.  Az általunk forgalmazott Mobil kenőanyagok közvetlenül az ExxonMobil-tól, mint gyártótól kerülnek beszerzésre, ezért termékeink garantáltan eredetiek, ellenőrizhetőek és minden esetben teljesítik a gyártó által megadott minőségi szintet.

  • Minden körülmények között arra törekszünk, hogy partnereinknek a legmagasabb szolgáltatási színvonalat nyújtsuk
  • A piac követelményeihez maximálisan alkalmazkodó, modern céget képviselünk
  • Kiemelt figyelmet fordítunk cégünk emberi erőforrásaira, hisszük, hogy csak magasan képzett, céltudatos, elégedett kollégákkal lehet hosszú távon sikeresen működni

Célunk, hogy kiváló minőségű termékek forgalmazásával és jól képzett szakembereink tanácsaival kivívjuk ügyfeleink elégedettségét.

Elképzelésünk, hogy középtávon Közép-Európa egyik legsikeresebb Mobil kenőanyag forgalmazója legyünk, amit koherens vezetői stratégiával, kiváló szakembergárdával és logisztikai beruházásokkal érünk el.

Értékünk az emberközpontú, etikus üzlet. Alapelvünk a partnereink és a munkánk iránti tisztelet, bizalom és szenvedély.

 

Import / Raktározás / Szállítás


Hivatalos importőri minőségünkben Mobil márkájú kenőanyagok forgalmazásával foglalkozunk Magyarországon.

Termékportfóliónkban a Mobil kenőanyagok teljes skálája megtalálható:

  •   személygépjármű kenőanyagok
  •   haszongépjármű kenőanyagok
  •   ipari kenőanyagok
  •   zsírok, speciális kenőanyagok

Partnereink rendeléseit magyarországi raktárkészletünkről maximum 24 órán belül teljesítjük.

Marketing


Cégünk üzletpolitikája arra irányul, hogy partnereinket a Mobil kenőanyagok által nyújtott előnyökön túl további marketingprogramokkal támogassuk üzletmenetük fejlesztésében, eredményességük és versenyképességük növelésében.

Műszaki  tanácsadás


Kiválóan képzett szakembereink már az együttműködési folyamat elejétől segítenek partnereinknek kiválasztani az igényeiknek legjobban megfelelő Mobil termékeket.

Műszaki részlegünk szorosan együttműködik a független „SIGNUM” laboratóriummal, amely kiemelkedő szaktudása révén komoly nemzetközi elismertségnek örvend a szakmában. Szolgáltatásunk magába foglalja a partereink által használt termékek minőségének nyomon követését, a gépek műszaki állapotának ellenőrzését és kenéstechnikai tanácsadást is a hatékonyabb, költségkímélőbb üzemeltetés érdekében.

Műszaki részlegünkhöz bármikor kérdéssel fordulhat itt.

 

Mobil Lubricants Distributor Product Integrity Manual (DPIM)


Az ExxonMobil Distributor Product Integrity Manual (DPIM) rendszerét világszerte használják a vállalat disztribútor partnerei. A rendszer biztosítja, hogy ezek a hivatalos disztribútorok a világon mindenhol ugyanazon a magas színvonalon szolgálják ki partnereiket. Az ExxonMobil által gyártott termékek kezelésével, raktározásával, szállításával, csomagolásával, töltésével kapcsolatos eloírások maximális betartása biztosítja, hogy a vásárlóinkhoz kizárólag hibátlan minoségu termékek kerüljenek.

ExxonMobil Elite Club


Az ExxonMobil Elite Club program elismeri és díjazza Európában,  Afrikában és a Közel-Keleten azokat az

ExxonMobil disztribútorokat, akik elkötelezettek a márka és az üzletfejlesztés iránt.

A díjat az ExxonMobil évente adományozza a legjobban teljesíto viszonteladóinak.

Integrált Vállalatirányítási Rendszer

A Lubexpert Hungária Kft.-nél folyamatosan törekszünk arra, hogy folyamatosan minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk és védjük környezetünket, ezért minőségirányítási rendszerünket az ISO9001:2008, környezetközpontú irányítási...