Főoldal | Személygépjármű motorolajok

Személygépjármű motorolajok

Mobil motorolajok  

Az ExxonMobil a közlekedési célú motorolajok teljes skáláját kínálja, beleértve a személyautókhoz használható motorolajokat, szintetikus olajokat, mint a Mobil 1, valamint félszintetikus és ásványi olajokat is. Ezek a motorgyártók jóváhagyásával rendelkező kenőanyagok innovatív technológián alapulnak, hogy kiemelkedő kenést biztosítsanak a motorok számára. A Mobil 1 sorozatot úgy alakították ki, hogy optimális energiahatékonyságot biztosítson, emellett csökkentse a kopást és az üzemanyag-felhasználást.

Mint a Mobil motorolajok hivatalos forgalmazója, a Lubexpert Hungária Kft. örömmel mutatja be vásárlóinak nemcsak a piacvezető Mobil 1 szintetikus motorolajokat, hanem a prémium minőségű Mobil Super motorolaj-családot, és a többi, mindennapi autózásra való motorolajat is. További információkért kérjük, látogassa meg az ExxonMobil terméklap-könyvtárát.

A motorolajokon kívül forgalmazunk egyéb Mobil közlekedési kenőanyagokat és az autóápolási termékek teljes skáláját is, hogy hozzásegítsük vásárlóinkat a megbízható autózás élményéhez.

  • Mobil közlekedési célú sebességváltó-olajok
  • Mobil közlekedési hajtóműolajok
  • Mobil motorkerékpár-olajok

Mint az autóhoz kapcsolódó vállalkozások, márkakereskedések és kisebb független szerelőműhelyek beszállítói, partnereink számára különböző helyszíni értékesítést támogató anyagokat, és vonzó marketing és promóciós kampányokat is biztosítunk. Szállítunk továbbá kenőanyag szaküzletekbe is, és jelen vagyunk az olyan nagy, országos hálózatoknál, mint a  Metro, a Praktiker, a Real és az OBI hipermarketek.

Fedezze fel, miben más a Mobil 1

Az elmúlt 36 évben a Mobil 1 valamennyi formulája egyre magasabbra emelte az innovációt és a teljesítményt jelképező lécet, így vált a márka a világ vezető szintetikus motorolaj márkájává. A Mobil 1 technológia kitűnő hírnevet szerzett a kenőanyagiparban és autóvezetők millióinál, mint a legfejlettebb motorvédelmet biztosító eszköz.

  • Az új Mobil 1 segít, hogy motorja újszerű teljesítményt nyújtson: csökkenti a dugattyúgyűrűk és hengerek kopását, ezáltal a motor hosszú ideig úgy teljesít, mint az új.
  • Rendkívüli hidegben a Mobil 1 kitűnő teljesítményt nyújt, biztosítja az olaj folyását a motorban, külünösen az első néhány kritikus másodpercben.
  • Kivételes tisztító hatás a szennyezett motorok számára: a Mobil 1 kenőanyagokat úgy alakították ki, hogy tisztán tartsák a motorokat, csökkentsék a kopást és a lerakódásokat még magas hőmérsékleten, erős igénybevételt jelentő vezetési körülmények között is. (például a gyakori megállással és újraindulással járó városi közlekedésnél).
  • Több motorgyártó ajánlja név szerint, mint bármely egyéb márkát a világon. Kijelenthetjük, hogy a Mobil 1-et világszerte több motorgyártó választotta, mint a többi márkát.