Főoldal | Hírek | Új kishaszongépjármű motorolajok a Mobil...

Új kishaszongépjármű motorolajok a Mobil palettán!

Mobil Delvac City Logistics M 5W-30

Magas teljesítmény szintű korszerű motorolaj, amely összetételét úgy alakították ki, hogy optimális motorteljesítményt biztosítson mind a legkorszerűbb, mind a régebbi konstrukciójú dízel- és benzinüzemű motorok számára. Tökéletesen kompatibilis a legtöbb dízel részecskeszűrővel és katalizátorral. Ezt a terméket az ExxonMobil az európai gyártmányú könnyű haszongépjárművek, például Mercedes és egyéb tehergépjárművek számára ajánlja, melyek ACEA C3 teljesítményszintű terméket igényelnek.

 

Specifikációk: 

ACEA C3

API SM/SL

MB 229.52/229.51/229.31 

VW 505.00/505.01

 

Mobil Delvac City Logistics P 5W-30

A legkorszerűbb konstrukciójú dízel- és benzinüzemű motorok számára kifejlesztett, magas teljesítmény szintű motorolaj, amely kitűnő kenést biztosít a városi közlekedéssel járó nehéz vezetési körülmények között üzemelő dízel- és benzinüzemű motorok számára. Ezt a terméket az ExxonMobil az európai gyártmányú könnyű haszongépjárművek, például Peugeot-Citroen vagy Iveco és Fiat tehergépjárművek számára ajánlja, amelyek ACEA C2 teljesítményszintű terméket igényelnek.

 

Specifikációk:

ACEA C2

API SN

PSA B71 2290

 

 

Mobil Delvac City Logistics V 5W-30

Magas teljesítmény szintű motorolaj, amely összetételét úgy alakították ki, hogy optimális motorteljesítményt biztosítson mind a legkorszerűbb, mind a régebbi konstrukciójú dízel- és benzinüzemű motorok számára. Tökéletesen kompatibilis a legtöbb dízel részecskeszűrővel és katalizátorral. Ezt a terméket az ExxonMobil az európai gyártmányú könnyű haszongépjárművek, például Volkswagen vagy egyéb kisteherautók számára ajánlja, melyek ACEA C3 teljesítményszintű terméket igényelnek.

 

 

Specifikációk:

ACEA C3

VW 504.00/507.00

 

 

 

Mobil Delvac City Logistics F 5W-30

Magas teljesítményű alapolajokból és kiemelkedő minőségű, kiegyensúlyozott összetételű adalékcsomagból előállított motorolaj, amely kitűnő kenést biztosít a városi közlekedéssel járó, nehéz vezetési körülmények között üzemelő dízel- és benzinüzemű motorok számára. Felhasználása megengedett olyan dízel részecskeszűrővel és katalizátorral szerelt gépjárművekben is, ahol alacsony hamutartalmú olaj használatát nem írják elő. Ezt a terméket az ExxonMobil könnyű haszongépjárművek, például Ford vagy egyéb kisteherautók számára ajánlja, melyek ACEA A1/B1 vagy A5/B5 teljesítményszintű terméket igényelnek.

 

Specifikációk:

API SL

ACEA A5/B5, A1/B1

Ford WSS-M2C913-C

Ford WSS-M2C913-D

                                                                                

Mobil Delvac Light Commercial Vehicle E 10W-40

Magas teljesítmény szintű korszerű motorolaj, amely összetételét úgy alakították ki, hogy optimális motorteljesítményt biztosítson mind a legkorszerűbb, mind a régebbi konstrukciójú dízel- és benzinüzemű motorok számára. Ezt a terméket az ExxonMobil az európai gyártmányú könnyű haszongépjárművek számára ajánlja a felhasználási területek széles körénél, ezen járműveknél jellemző igénybevételekre.

 

Specifikációk:

ACEA A3/B3

API SL

MB 229.1

VW 501.01/505.00